iti fac eu
da dami multumesc
dar trebuie la inceput cu trei pisoi traiau in subsolul unui bloc din cartierul meu
Într‑o zi, pe‑aproape de Sânt‑Ilie”, mama, având mai mult de lucru acasă, îl roagă pe Nică să rămână cu ea, ca s‑o ajute. Dar tocmai în acea zi „era un senin pe ceriu şi aşa de frumos şi de cald afară, că‑ţi venea să te scalzi pe uscat.” Aşa că Ionică lasă totul şi fuge la baltă. După ce l‑a tot strigat, mama lasă şi ea lucrul şi vine în urma băiatului. Îl găseşte la scăldat „cu pielea goală”, îi ia hainele de pe mal şi se duce acasă. Fetele care erau „la ghilit” şi care au văzut scena râd pe se
nu asa trebuie cu pisici

Răspunsuri

2014-03-28T20:25:07+02:00
Sfat: Spune ca pisica ta a facut 3 pisoi. la inceput erai trista ca nu puteai sa ii atingi dupa te jucai cu ei. intro zo mama lor a luat 2 sintre ei tu te-ai suparat ai plans si ai ramas cu cel mai muc.
 atuci te-ai ocupat numai ce acel mic ghemotoc de par. 
     Sper ca te-am ajutat. Cred ca te descurci acum!! Bafta

la inceput trebuie cu trei pisoi traiau in subsolul unui bloc din cartierul meu
ai intelessss
trebuia sa ceri asta de la inceput!!
2014-03-28T20:29:50+02:00
                                                   Pisica mea

      Intr-o zi cand am venit de la scoala si am intrat in curte, am auzit un glas subtire care tipa foarte tare si m-am speriat de moarte. Am cautat peste tot si nu am gasit nimic, eu ma gandeam ca este o persoana. Dar cand m-am uitat mai bine, intr-un colt al casei, pisica mea nascuse doi pui, am mai stat cateva minute si a venit si al treilea puisor. Eram atat de fericita ca aveam animalute noi in casa. De cand s-au nascut am foarte multa grija de ei si nu ii las sa intre in pericole.