Dintr-un depozit de legume s-au vandut 7 saci cu cartofi a cate 10 kg ficare ,9 saci cu morcovi a cate 9 kg si 8 saci cu ceapa a cate 10 kg . Cate kg de legume s-au vandut ?Va rog ajutatima va dau Bine !

1
PARDON 9X9=81 SACI CU MORCOVI 8x10=80 APOI CALCULEAZALE PE TOATE
1 CATI SACI DE CARTOFI SAU VANDUT 2 CATI SACI CU MORCOVI SAU VANDUT 3 CATI SACI DE LEGUME SAU VANDUT IN TOTAL
SI CCEAPA
in totalo 221 de saci
total

Răspunsuri

2014-03-28T17:39:30+02:00
1.Afli cate kg sunt de fiecare.
7x10=70kg (de cartofi)
9x9=81kg(de morcovi)
8x10=80kg(de ceapa)
 
2.Afli cate kg sunt in total.
(70+81+80)kg=231 kg
Comentariul a fost şters
de cee
nu poti ca eu team ajutat
Comentariul a fost şters
care ca nu miai cerut