Răspunsuri

2014-03-28T15:09:06+02:00
Este o zi insorita de primavara.
  Doua berze stateau pe un stalp si se certau.Aflasera ca avea sa vina un copilas pe lume.Asa ca amandoua tipau una la alta care sa duca copilul.Prima barza nu mai dusese niciodata un copil iar cealalta nu se descurca nici macar sa zboare bine ea singura.Berzele se tot gandeau la calatorie.
Iata ca sosi si ziua in care bebelusul trebuia transportat la mamuca sa...Cele doua berze
erau disperate si se certau intruna din nou:
-Date mai incolo barza!!Nu mai pot sta in cuib din cauza ta,esti prea mare!Defapt...daca stau sa ma gandesc eu as merita sa merg!Tu ai putea scapa copilul!
Asa s-au tot certat zi de zi cele doua berze.Acum au trecut cincisprezece ani iar copilul a crescut.Berzele stau in cuib si hotarasc cine sa mearga sa-l duca insa vremea trecuse decand ele se tot certau.
4 2 4
2014-03-28T15:27:52+02:00
Doua berze stăteau pe marginea unui lac si se certau pe o pălărie roşie, cu flori albastre şi boruri mari. Amândouă o vroiau foarte tare, reuşiseră să o apuce şi fiecare trăgea de pălărie. Apare o barză cu două capete care înţeapă pălăria cu ciocul, fix în mijloc. Pălăria cedează şi se rupe în două. Prima barză şi cealalta pleacă, supărate că nici una nu a câştigat pălăria, a doua barză e fericită că are ce să poarte pe cele doua capete ale sale.
3 3 3