Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-30T00:05:59+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A)x√2=4⇒x=4/√2 inmultim cu √2/√2⇒x=4√2/2 simplificam⇒x=2√2
b) 2√3-3=x√3
x=(2√3-3)/√3 inmultim cu √3/√3⇒(2·3-3√3)/3⇒(6-3√3)/3⇒x=3(2-√3)/3
x=2-√3
c)y√2+4=y+4√2
y√2-y=4√2-4
y(√2-1)=4(√2-1)
y=4(√2-1)/√2-1 simplificam
y=4

d)t(3-√2)=6-√8
t(3-√2)=6-2/√2
t(3-√2)=2(3-√2)
t=2(3-√2)/3-√2 simplificam
t=2

1 5 1