Răspunsuri

2014-03-27T23:18:10+02:00
Este o zi frumoasa de primavara.Soarele atinge usor pamantul.Fluturii multicolori,cu culorile lor mirifice invadeaza bolda cereasca a cerului senin.
In casa Lidiei (poti schimba numele daca nu iti convine) 2 papusi statea intr-un colt.Dintr-o data se aude un zgomot.Lidia isi intoarce capul si observe mici pulbere galbene care inconjurau papusile.Deodata amundoua s-au ridicat in picioare.
-Ce se intampla?! intreaba Lidia putin speriata
-Oh,cred ca te-am cam speriat.Noi suntem Ely si Mia.Nu prea te mai joci cu noi,asa ca am decis sa divulgam secretul si sa iti zicem doar tie.
-Ce secret? intreaba Lidia confuza
-Cred ca e destul de clar!
-O,da! De unde si pana unde puteti voi vorbi?
Papusile s-au uitat una la alta si i-au inceput sa povesteasca cum o lumina le-a "strapuns" fata si de fiecare data cand vroiau puteai sa se transoforme in niste papusi care au prins viata.
-Cat de interesant..Si in legatura cu faptul ca nu ma mai joc cu voi,imi pare rau dar timpul nu prea imi permite.Promit insa ca o sa ma mai joc cu voi din cand in cand!
-Bine,dar te rog sa nu uiti!Ne simtim singure si triste in coltul camerei.
-Nu o sa uit!
Deodata papusile zambire si din nou pulberea alba le cuprinsera.Lidia s-a trezit..Era doar un vis!Cel putin asa credea pana cand a vazut niste sclipici imprastiat pe langa ele..Deci a fost real!
De atunci Lidia acorda importanta si papusilor ei,Ely si Mia.
Sulbiniez faptul ca NU ESTE DE PE NET ! Este imaginatia mea.Si ti-asi fi facut.o mai artistica,dar m-am grabit.. :)