TRADUCERE VA ROGGG when we got the hospital shona was in intensive care.it seems that she had been so up set about not going to the concert that she had crossed the read without looking and had knocked down by a car.The car was speeding and wasn t able to stop and now shona was a coma.
I wasn t allowed to stay the night at the hospital so i went back home.I couldn t sleep that night i felt terible i just lay there thinking aboute shona.I hept turning things over in my mind.I should have le her come with me to the concertt and i shouldn t have been so nasty to her. in the end shon mode a good recovery and come home three weeks late

2

Răspunsuri

2014-03-27T20:11:25+02:00
Când am ajuns la spital,shona era acolo. Se pare că ea a fost atât de sus set de nu merge la concertul pe care ea a trecut de citire fără să se uite și-au doborât de o mașină car.a fost excesul de viteză și nu era capabil t pentru a opri și acum Shona a fost o comă. Nu am fost t permis să rămână peste noapte la spital, așa că m-am întors acasa.I nu puteam dormi noaptea aceea m-am simtit teribilă i doar pune acolo gândire aboute shona.eu am reluat lucrurile în minte.Ideea mea ar trebui să aibă le-o să vină cu mi-a luat concertul și i-ar fi trebuit s-au mai fost atât de urât cu ea. în modul final Shon a avut o recuperare bună și a stat acasă trei săptămâni întârziere.
2014-03-27T21:13:38+02:00
Când am ajuns la spital, shona era acolo. Se pare că ea a fost atât de sus set de nu merge la concertul pe care ea a trecut de citire fără să se uite și-au doborât de o mașină car.a fost excesul de viteză și nu era capabil t pentru a opri și acum Shona a fost o comă. Nu am fost t permis să rămână peste noapte la spital, așa că m-am întors acasa.I nu puteam dormi noaptea aceea m-am simtit teribilă i doar pune acolo gândire aboute shona.eu am reluat lucrurile în minte.Ideea mea ar trebui să aibă le-o să vină cu mi-a luat concertul și i-ar fi trebuit s-au mai fost atât de urât cu ea. în modul final Shon a avut o recuperare bună și a stat acasă trei săptămâni întârziere.