o singura data, ca pe urma nu mai scazi din 730 ci ar trebui sa scazi din 552. 730-178=552. Sunt probleme de logica: ce e mai greu? kg de lana sau kg de fier? evident, sunt egale
730-178=552 Acum, scad din 552 da? 552-178=374. Acum scad din 374 , deci 374=196 si 196-178=18. Din 730 am scazut o singura data, in continuare am scazut din alte numere!!!!

Răspunsuri

2014-03-27T17:05:32+02:00
Pe 178 il poti scadea de 4 ori din nr 730.....pe 248 il poti scade din nr 1000 de 4 ori
1 5 1