Răspunsuri

2014-03-27T08:19:10+02:00
3x52=156 locuri in autocar  cred ca este 4|6 x156=94 pt cei de clasa a 4a si156-94=62 clasa a treia   pt ca 6|4 din locuri nu se poate
2014-03-27T11:41:29+02:00
Sigur ocupa 6/4  caci nu se poate ptr ca treb sa ocupe dintr-un nr mai mare  de ex 3/4  2/8  1 /4  etc.    rezolvare          3x52= 156 elevi in total                apoi 156x4/6=26x4=104  el cl a 4                          156-104-=52 el cl a 3                daca fc verificare avem intregul 6/6      4/6 elevi cl a 4    raman 2/6 el cl 3                  si 156x2/6=26x2=52