Mă ajută cineva...îmi tebuie până mâine o compunere gramaticală despre orice in care să folosesc pronume personale si pronume de politete cu două replici de dialog de minim 10 rânduri...Careva?

1

Răspunsuri

2014-03-27T14:27:30+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Intr-o zi ma intorc de la scola si o iau in drum spre casa,deodata o vad pe vecina mea care nu putea duce sacosele,ma opresc langa dumneaei si ii spun
-Buna ziua!Vreti sa va ajut cu sacosele doamna?
-Da! Iti multumes mult domnisoara,dar cred ca sunt prea grele pentru a ma ajuta sa le car.
-Nu este nici o problema doamna va ajut cu placere.
-Iti multumesc foarte mult draga mea.
-Nu aveti pentru ce!
Dupa ce am urcat scarile pana la etajul cinci ajunsesem la dumneaei acasa.Mi-a multumit pentru ajutor si m-a invitat la un fursec,eu am acceptat bucuroasa.Dupa ce am mancat cateva fursecuri am coborat la etajul trei unde stateam eu si am intrat in casa.Mama m-a intampinat bucurosa si m-a intrebat de ce am intarrziat,iar eu i-am spus ca am ajutat-o pe vecina de la etajul cinci.Mama mi-a spus ca am facut ceva bine pentru vecina si ca este bine sa ajuti oamenii care au nevoie de ajutor.

SPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR ,INTEGREAZA TU PRIN UNELE FRAZE PRONUME PERSONALE.