Am nevoie de o compunere urgent va rog

Se da inceputul - Este o dimineata frumoasa de primavara. Pe balta se joaca o lumina aurie. Doua berze calca usor, spargand oglinda apei. Amandoua zaresc in acelasi timp o broscuta verde, mica si tare speriata.
Continuati dupa urmatoarele idei:

Cerata dintre cele doua berze
Broscuta s-a facut nevazuta
Cand doi se cearta, al treilea castiga

1

Răspunsuri

2014-03-26T21:14:31+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Este o dimineata frumoasa de primavara.     Pe balta se joaca o lumina aurie .                    Doua berze calca usor , spargand oglinda apei .Amandoua zaresc in acelas timp o broscuta verde , mica si tare speriata.Ele s-au gandit ca sa manance broscuta. Prima barza a spus ca vrea ea broscuta , iar a doua barza a spus ca o vrea ea. Berzele s-au certat mult timp pentru acea broscuta. Broscuta , s-a speriat cand a vazut cele doua berze , crezand ca vrea sa o manance si , s-a facut nevazuta. Berzele s-au certat mult timp , apoi , s-au gandit sa imparta broscuta , dar , broscuta  nu mai era acolo. Ele au ramas uimite.
Cand doi se cearta al treilea castiga.
32 4 32