Maria a colectionat 144 de vederi din tara si 162 de vederi din alte tari . fetita le aseaza cate 6 pe o pagina de album . stiind ca un album are 24 de pagini , afla de cate albume are nevoie maria pentru a aseza toate vederile .
cate pagini raman necompletate
va rog

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-26T19:57:14+02:00
144+162=306          306:6=51      51:24=2r3   deci ii trebuie 3 albume    24-3=21 pagini necompletate

2 5 2
2014-03-26T20:03:58+02:00
Faci 144 +162= 306 si imparti suma la 6 (306:6=51)
apoi 51x24=1224 apoi 1224-306=1188 apoi 1224-1188=36 pagini necompletate
:D
3 3 3