Buna ! cine imi face si mie fraza ? Urgent va rog !! " Faptul ca microbului ii era rusina sa marturiseasca ce avea in sertarul mesei il impiedica sa spuiece cauta cu toate desenele Nababului in buzunarul caruia era cheia .Cum era ei sa nu rada cand s-a lasat microbul si cand ceilalti ii trimiteau rotocoale de fum care-l faceau sa inghita in sec si sa-i vie ameteli cum zicea el ragandu-se sa-l lase in pace. " Repede va roog !

1

Răspunsuri

2014-03-27T00:15:08+02:00
Prins in catusele rotocoalelor de fum, microbul se straduia se se elibereze negand ca ar fi detinut desenele Nababului. Totusi,  spre norocul microbului, Nababul nu avea avea nevoie de acele desene, de fapt pentru el desenele acelea ar fi provenit de pe planeta Marte fiind aduse de extraterestii.
La final, microbul eliberat de teroarea valului de fum crezu ca va scapa si de tirul incrucisat al vederilor celor din jur.
Apucat de ameteli cazu, dar lui i se parea ca acesta cadere e repetitiva, ca nu are sfarsit, ca va petrece secole, milenii pentru a atinge in final.... podeaua.