Răspunsuri

2014-03-26T18:26:28+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A+b=102,6
a/3=b/6⇒6a=3b
a=3b/6 simplificam cu3⇒a=b/2
inlocuim in relatia a+b=102,6 si avem b/2+b=102,6
aducem la acelasi numitor⇒(b+2b)/2=102,6
3b/2=102,6
3b=102,6·3
3b=205,2
b=205,2/3
b=68,4
a=b/2
a=68,4/2
a=34,2
verificare
34,2+68,4=102,6

1 4 1