Răspunsuri

2014-03-26T16:25:27+02:00
Un baietas Banica vazu frumusetea raului . Observa o rata . El credea ca daca va vorbi o zana va transforma rata inre-un bolovan . Baietasul observa si o covata asa ca se urca in ea . Dupa putin timp de mers ajunse intr-un tinut mirific . Vazu un camp de floarea-soarelui si  gaste albe ca zapada .Dintr-o data fata care crestea gastele il vazu pe Banica .Crescatoare il intreba ce cauta aici . Baiatul nu s-a mirat  atunci cand fata la strigat pe nume . El i-a mai spus ca la condus acolo . Fetita spuse ca el este departe de casa .
Seara cand se lasa seara lua baiatul in brate si fetita porni cu el in brate. Au pornit in satul in care locuia Banica  . El adormi si isi imagina ca este intr-o trasura trasa de 4 iepurasi albiciosi .
Sper ca te-am ajutat ! Daca nu-ti place nu o scrie
116 4 116
Comentariul a fost şters
Intr-o zi calduroasa de vara , Banica, care ara intr-o copaie, a fost furat de rau.Langa un palc de arbori , baiatul observa ca raul o ia pe doua cai.
scuze, nu am terminat toata compunerea
Continuare:Vazu o rata, care a fost trimisa de Zana Apelor pentru a-l intampina pe copil.El credea ca daca rata vorbeste, zana o va transforma intr-un bolovan.In tinutul mirific l-au impresionat "farmecele" facute de Zana Apelor, zborul albinelr care se inchega intr-un cantec subtire, staruitor, ca o ducle promisiune si alte "creaturi" cu puteri... Fata de la crescatoria de gaste ii striga numele.A aflat despre peripetia baiatului si l-a condus catre satul lui.Banica adormi in bratele ei si visa
ca goneste intr-o trasura la care erau inhamati 4 iepurasi.