Un ciclist parcurge un traseu de 534 kilometri in patru zile astfel in prima zi parcurge 134 kilometri, a doua zi parcurge cu 66 kilometri mai mult decat in prima zi, iar in a treia si a patra zi parcurge distante egale. Cati kilometri a parcurs in a treia zi?

2

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-03-26T14:46:27+02:00
134 ( prima zi )
134+66=200 km ( a doua zi )
134+200=334 km ( prima zi  si a doua zi )
534-334=200 km ( a treia zi si a patra zi )
200:2=100 km ( a treia zi )
100 km ( a patra zi )

Verificare : 134+200+100+100=534 km
2014-03-26T15:31:18+02:00
134 (prima zi)                    134+66=200 km (a doua zii ) 134+200=334(prima zi si a doua zii 534-334=200 km (a treia si a patra zii )100 km (a patra zii )        verificare: 134+200+100+100=534 km toate zilele