Răspunsuri

2014-03-25T21:31:43+02:00
A+b=28
b+c=32
a+c=30
------------(+)
a+b+b+c+a+c=28+32+30
2a+2b+2c=90
2(a+b+c)=90 => a+b+c=45
In aceasta suma inlocuim a+b si ne rezulta ca : 28+c=45 => c=17
Tot in suma a+b+c de mai sus inlocuim b+c si ne rezulta : a+32=45 => a=13
Asadar, avem a=13, c=17, a+b+c=45, inlocuim pe a si pe c, si ne rezulta ca b=45-13-17 => b=15
Produsul a*b*c=13*15*17=3315
2 4 2
2014-03-25T21:38:27+02:00
a+b=28, b+c=32, a+c=30.
Din prima si ultima
⇒c=b+2⇒2b+2=32⇒b=30:2⇒b=14
a=28-b=14.
c=30-a sau b+2=16.
R: a=14,b=14,
c=16.
14·14·16=3136.