La un magazin s-au adus 125 kg de banane ,de doua ori si inca 29 kg mai multe portocale,iar mandarine cu 87 kg mai putine decat banane si portocale la un loc.Cate kg de fructe au fost aduse la magazin?

2
125×2+29=79kg portocale
Mandarine cu 87 mai putin decat banane deci 125-87=38 mandarine
Ca sa afli cate sunt in total le aduni
Este total gresit ce scrii
721

Răspunsuri

2014-03-25T19:29:11+02:00
2014-03-25T19:30:23+02:00
Portocale
125x2+29=279 kg
Mandarine
125+279=404
404-87=317kg
kg fructe :
125+279+317=721 kg