Folosind cel putin 10 parti de vorbire nefexibile (adverbul;conjunctia;interjectia;prepozitia)imagineazati o convorbire intre un leu inchis in cusca unei gradini zoologice si un leu aflat in lbertate >va roog subliniati partile de vb neflexibile va roog frumos si repede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1
cam 15-20 de randuri
ajutooooor
repede va rooog
te rooog ajutama!!!!!!!!!!!!!
DENISA15 MA AJUTI????????

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-25T20:19:42+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
   Eram odata la gradina zoologica.Acolo am bagat de seama un leu aflat in cusca.Langa acesta a trecut un alt leu dus de un instructor.Cel din cusca a rostit:
  -O,vechi tovarase,bine te-am regasit,mi-ai facut o zi nemaipomenit de buna ! a spus el zambind.Mai tii minte cum ma cheama?
  -Sigur ca da,cum sa uit?Esti Billy,prietenul meu cu care am copilarit!Si ti-am facut ziua si mai buna spunandu-ti ca voi sta de acum inainte cu tine in cusca!
  -Cat de fericit sunt,Skar!De acum inainte o sa ramanem prieteni fara sa ne mai despartim!
   Leii ceilalti,aflati in alte custi,au auzit spusele celor doi,si cunoscandu-l pe Skar si ei au strigat:Uraaaa!Uraaa!
   M-am inveselit vazand ce legatura stransa pot purta niste simple animale.Este,de asemenea,o lectie de viata.Nu voi uita acea zi niciodata!

mersi muuult,mult,mult,mult,mult,mult,mult,mult,mult,mult,muuuult mersi mult!!!!!!
dar nu ai subliniat partile de vb neflexibile!
dar le gasesc eu bn mersi
Dar nai subliniat partile de vb