Răspunsuri

2014-03-24T19:50:13+02:00
Era o data ca niciodata doua fete foarte frumoase si doi baieti frumosi ca soarele. toti 4 erau frati si surori. acestia aveau un tata si o mama. la un moment dat tata'l acestora a murit din cauza unei boli grave. mama lor ramanand singura s-a casatorit cu altcineva foarte rau. noul sot al ei i'au gonit copii de acasa si iau dat afara. sarmanii neavand ce face au plecat fiecare in drumul sau. cea mai buna dintre fice si cel mai bun dintre fii sau dus impreuna in lumea larga. dupa cateva zile de foamete a dat peste o padure foarte adanca. intrand in ea acestia s'au intalnit cu diferite animale. s'au luptat cu zmei avand 3 capete. cu sabia in mana si neinfricosati au invins. mergand mai departe a venit din urma alt zmeu razbunandu'se pe ei deoarece l-a omorat pe celalalt zmeu numit Zmoshen. cei doi tineri aflandu'se pe un munte ce avea o prapastie erau foarte agitati. zmeul zburand cu viteza ii impinse catre prapastie. 
aaaaaaaaaaa! cadem!
ce ne facem?
deodata a aparaut din padure o zeita. aceasta i'a luat in palma si i'au dus inapoipe munte. multumind si'au continuat drumul cel fara sfarsit. foarte murdari zari un lac. au baut din el si s'au spalat aparand in apa ca o reflexie un tanar fecior si o tanara fecioara facand semn sa urmeze calea dreapta. mergand mai departe au dat peste o pestere cu 6 usi. amandoi au intrat in aceeasi camera si au vazut diamante, briliante,rubine, smarald etc. facand ce a zis tanarul fecior si tanara fecioara au urmat calea cea dreapta fara sa i'a nimic cu ei. fiind uimiti de tot ce vazusera au aparut deodata o fata si un baiat frumosi ca luna cea plina spunadu'le : 
- Noi suntem tinerii feciorii si pentru ca ati urmat calea cea dreapta va dau toate diamantele, briliantele si tot aurul impreuna cu noi. suntem persoanele iubite de voi! 
Ascultand tot ce au zis tinerii feciori erau fericiti si bucurosi. tanarul fecior s-a insurat cu fiica mamei care s-a casatotit cu un alt om din cauza mortii tatalui... 
16 4 16
e alcatuta sau luata de pe interenet?
Ce conteaza,scrie si taci! Pai si daca alcineva iti face tema nu tu ai tema de pe internet? Acelasi lucru este
Comentariul a fost şters