1 supra 3 la puterea 2 -(7 supra noua) la puterea 0=
(-1 supra 2) la putere 4 +(-3 supra 2)la puterea 2 - (-3 supra 2) la puterea 3=
(-5 supra 6)la puterea 3 : (-5 supra 6) la puterea 2 + 1 supra 4=
(-5 supra 7) la putere 2 ori 7 supra 5+ (-5 supra 6) la puterea 3 ori 36 supra 25=
(-1 supra 3) la puterea 5 : (+2 supra 3) -(-1 supra 2) la puterea 4=

1

Răspunsuri

2014-03-24T18:01:32+02:00
(-1/2)¤+(3/2)²-(3/2)³=1/16+9/4-27/8=1/16+36/16-54/16=37/16-54/16=-17/16         (-5/6)³:(-5/6)²+1/4= -5/6+1/4= -10/12+3/12=-7/12        (-5/7)²*7/5+(-5/6)³*36/25=25/49*7.5+125/216*36/25=  5/7+5/6=  30/42+35/42=65/42      (-1/3):2/3-(-1/2)=-1/243*3/2+1/16= 1/162+1/16=          aduci si tu la acelasi numitor si afli rezultatul
2 3 2