Ce scrisoare pot sa scriu penteru o prietene de a mea?

2
Pentru ca tin mult la tine si imi doresc cu ajutorul Maicii Domnului, sa devii o floare in gradina Sa, sa te bucuri de parfumul tau in toate zilele, as vrea sa-ti scriu aici ceva ce nu vreau sa uiti. Noi oamenii suntem ca niste actori pe o scena, fiecare cu rolul lui, cu imbracamintea lui, cu starile sale interioare
Din acest motiv, imagineaza-ti draga mea, ca fiecare om pe care-l intalnesti aici te va invata ceva, fie bine, fie rau. Asa ingaduie Dumnezeu ca printr-o suferinta sa ne intoarcem la El, sa-l cautam, sa dobandim iubirea sau sa ne curatam de anumite neputinte, cunoscandu-ne astfel pe noi mult mai bine. Daca Dumnezeu iti trimite bucurie, multumeste din inima, bucura-te si tu de ea, pentru ca Dumnezeu te iubeste si iti vrea fericirea vesnica. In drumul tau cu siguranta ca vei intalni piedici si is
Este un rol, joaca-l! si inca un mic secret: ai un inger pazitor minunat, ca sa mai completez putin, Sfintii Lui Dumnezeu, apoi maica noastra, a tuturor, Maicuta Domnului. Poate ca nu simti, dar ei sunt cu tine, vorbeste cu ei prin rugaciune!
si mais crii tu nush
dami te rog punctrele

Răspunsuri

2014-03-23T20:34:01+02:00
Pai ii poti multumi pt faptul ca este alaturi de tine atunci cand ai nevoie. Ii poti reaminti intamplarile prin care ati trecut impreuna, chiar daca au fost bune sau mai putin bune.
1 5 1
2014-03-23T21:00:22+02:00
                                                         Dragă Maria ,
   Din cîte mi-au spus prietenele tale , am înţeles că eşti plecată în Bucureşti şi că eşti o persoană de încredere şi prietenoasă . Aş vrea să te cunosc faţă-n faţă ca să fim prietene . Abia aştept să te cunosc ! Sper ca toate să-ţi meargă bine şi să te întorci cu bine !
                                                                                                                                    cu drag ,
                                                                                                                                  Alexandra
2 3 2