Răspunsuri

2014-03-23T16:08:35+02:00
Incepe textul argumentativ cu formulele tipice:
-Cred ca.
-(Nu) Sunt de acord cu.

Apoi treci direct la argumente. De cele mai multe ori se cer doar 2 argumente pe care le poti introduce-n text prin formulele:
-In primul rand, In al doilea rand.
-De asemenea, bineinteles

-Etc.

La partea asta e bine sa folosesti expresii/locutiuni/structuri ce atrag atentia, unele din cele mai bune fiind: adaugand urmatoarele, dupa toate, din nou, de asemenea, pe langa toate, sa nu uitam, dupa cum am spus, si acum, oricum, oricat, la fel ca, ma bazez pe, etc.

Daca tema cate ti-a picat nu este tocmai pe placul tau si nu sti cu ce exemple sa iti susti argumentele nu strica sa improvizezi. Folosind formulari precum 'conform unor studii', 'in urma unor sondaje', etc. este foarte greu sa fi contestat. Nu va sta nimeni sa se intereseze cand iti citeste textul. 
2014-03-23T16:08:57+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Consder că opera (sau ce faci tu) (numele) este (ce este) deoarece indeplineste toate trasaturile acesteia/uia. (si apoi scrii: in primul rand,de asemenea,se remarca si..) iar apoi concluzia:avand in vedere cele de mai sus, (...)esteb cu siguranta .(...).