Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-23T14:37:05+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Primavara

Odata cu venirea lunii martie si primavara isi face simtita prezenta.Toata natura incepe sa se dezmorteasca.Ghiocelul isi face si el aparitia , el este vestitorul primaverii.
Pasarile , care apartin acestor meleaguri incep incet ,incet sa-si faca aparitia , se intorc si vor incepe iar sa-si faca cuiburi , unde vor depune oua si iar vor avea puisori pufosi , mici , dragalasi , dar pana atunci mai este vreme multa,multa , iar ele obosite de atata zbor se bucura de venirea primaverii de pe meleagurile noastre.Pamantul umed si negru asteapta sa fie arat , apoi semanat , pentru a ne da roadele lui cand va sosi vremea.Zilele calde incep sa creasca , iar noaptea se micsoreaza , toate vietatiile se dezmortesc si toate florile frumoase incep pe rand sa ne incante cu gingasia lor.Copiii se bucura si ei de venire primaverii , pentru ca pot sa se zbenguie in voie si pot respira aer curat. Primavara este anotimpul preferat al tuturor.Ea este cea mai asteptata.
Totul este viu si frumos.Norii cenusii dispar de pe cer , iar cerul va fi iarasi senin si albastru.
♥ ♥ ♥ ♥Sper ca te-am ajutat ♥
37 4 37