Răspunsuri

2014-03-23T12:42:05+02:00
eu si cu parintii mei ne intelegem foarte bine. Ei ma laa sa ies  pe afra mereu cu prietenii mei . Intr o zi am fost plecati in Paris . Acolo erau multeparcuri de distracție.  Eu si cu parinti mei m am dat in toate masinariile de acolo. Ne am dustrat foarte mult. Nu o sa uit niciodata exoerienta aceasta . Acum sunt multmai mare . Imi vreau copilaria inapoi . 

2014-03-23T12:42:56+02:00
 Cea mai inocenta si visatoare virsta, dornica de aventuri si zimbete jucause. In viata asta mizerabila, nimeni nu mai are timp sa spere, nici macar sa-si imagineze un viitor mai bun. Cum sa reuseasca, daca ei sunt atat de ocupati cu problemele. Oamenii uita ca exista copii, care tin tara in maini si dinsii nu o scapa niciodata.
     Copilaria este perioada, cind inima zboara si pluteste fara nici o grija. Noi, copiii, suntem liberi si nevinovati.   Dar, cum ramine cu joaca in aer liber, astazi micutii petrec ore intregi in fata computerului, incit nu mai stiu cit de putin timp mai au sa se simta pe aripa copilariei.
    Stind asa, ma gindesc cit e de diferita aceasta virsta a noastra fata de cea a parintilor, bunicilor. Eu, as intoarce vremea inapoi, sa traiesc si eu atunci cind se confectionau papusi, pe care le ingropau si cintau ,,Paparuda-ruda".Sper ca te va ajuta...;)

2 1 2