Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-22T15:41:41+02:00
M+T+C=90
                            
C |-----|                     
M |-----|-----|-----|
T |-----|-----|-----|+6

90-6=84(7 parti egale)
84÷7=12(C)
12×3=36(M)
36+6=42(T)
cel mai bun?
Mersii eu impartisem la 6 :))
multumesc
2014-03-22T15:42:10+02:00
Notam cu x varsta mamei, cu y varsta Corinei si cu z varsta tatalui
x+y+z=90
x=3y
z=x+6=3y+6
inlocuim ultimele doua relatii in prima
3y+y+3y+6=90
7y=84
y=12
x=12·3=36
z=36+6=42