Continua,in 15 rinduri povestirea:,,

Era sfirsit de februarie.Intr-o zi de vineri,ma intorceam de la scoala.Ma gindeam la ale mele,fara sa observ ce se intimpla in jur.La un moment dat,.......''

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-20T21:31:22+02:00
                    La un momendat obserf ca nu am ghiozdanu si ca l-am uitat in clasa  mea
Eu m-am intors dupa el dar clasa mai mare a inceput orele si a tre buit sa astept pana cand au terminat ora.In timp ce ei invatau eu m-am dus afara sa ma joc cu niste prieteni de-ai mei.Ne-am jucat pana cei mari au terminat ora.
                   Odata ce mi-am recuperat ghiozdanul am plecat acasa si m-am apucat de teme.Temele sunt gata mama si tata se intorc de la servici si imi corecteaza temele. 
 In urmatoarea zi am plecat din nou la scoala dar odata ce am ajuns am gasit clasa         goala. Atunci mi-am adus aminte ca ie sambata. Eu am inceput sa imi predau singur.   Mi-am dat o tema singur  si luni i-am aratat-o invatatoarei si ea ma certat deoarece tema aceia vroia sa ne-o da pentru maine.
                 Eu nu am mai scris tema inca o data dar iar mi-am uitat ceva la scoala si de data asta .De aceasta data au fost cheile si pana sa vina parinti de la servici ca stat si m-am alergat pri jurul blocului.
                 Am realizat ca alergam de geaba deoare ce cheile eru in buzunar.
                Amstiut de atunci ca eram ametit

                 
37 4 37