Răspunsuri

2014-01-14T18:57:31+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A/b=3/4 Produsulmezilor este egal cu produsul extremilor adica 3b=4a De aici il scoti pe b=4a/3 Il inlocuiesti in b-a=11 si rezulta 4a/3-a=11 Inmultesti ecuatia cu 3 si rezulta 4a-3a=33 De aici rezulta ca a=33 Cum b=4a/3 prin inlocuirea lui a cu 33 rezulta ca b=4*33/3 Rezulta b=44.
a=33; b=44
3 2 3