Răspunsuri

2014-03-19T21:42:12+02:00
Respectul este cel mai inportant.Respectul este invatat in primi 7 ani de acasa de catre parinti.Respectul este mereu bine venit in societate si dovedeste calitatiile omului.Prin respect oameni te apreciaza.Respectul se castiga prin fapte bune si comportament.
 
Sper sa te inspire
13 4 13
2014-03-19T21:58:05+02:00
   Respectul se incadreaza in valorile morale ale fiecarui individ in parte. Pentru a fi respectat trebuie mai intai sa respecti . Respectul se castiga , nu se impune. Fiecare om invata aceasta notiune inca de mic , cand mama incearca sa-l modeleze si sa-i contureze profilul ca om. Este foarte important sa-ti insusesti inca din copilarie ca respectul este biletul tau catre o lume civilizata . Respectul este o forma prin care omul poate fi inaltat la rangul de "OM".De cele mai multe ori semenii nostri nu se comporta cum ar trebui tocmai pentru ca aceasta modalitate de evolutie "respectul" le lipseste cu desavarsire. Respecta si oamenii te vor respecta !
16 4 16
sper sa te ajute
i persoane, de aceea e important sa stim cum trebuie abordata aceasta problema.

Eu consider ca totul porneste de la noi, ca noi putem luam decizii care sa ne influenteze mai apoi viata, in bines au in rau, de aceea sustin ca respectul de sine se afla pe primul loc. Acest tip de respect este unul care poate genera, asa cum am spus si mai devreme, o viata armonioasa, dar si nevroze, dezamagiri ori subestimari, pe de alta parte.