Răspunsuri

2014-01-14T18:33:33+02:00
36/4=mere---> mere=9
pere 9/3=3---> pere=3
gutui=36-9-3----> gutui=24
2 4 2
2014-01-14T18:54:25+02:00
36/4=9 mere
9/3=3 pere
36-(3+9)=36-12=24 gutui
1 5 1