11) dintr-un siloz s-au vandut o data 227 kg de cartofi si alta data 219 kg de cartofi. acum in depozit a ramas o cantitate de cartofi egala cu cea vanduta. cate kg de cartofi au fost la inceput in depozit ?

12) pentru a pleca in tabara , lui mihai i-ar trebui 598 de lei. mama i-a dat 238 de lei, tata i-a dat 325 de lei,iar restul i-a pus din pusculita proprie. cati bani a pus baiatul din pusculita?

2

Răspunsuri

2014-03-19T20:02:12+02:00
11) 227+219=446*2=892 kg cartofi in total
12) 598-238=360 bani de care mai avea nevoie
360-325=35 bani pe care i-a pus din pusculita
1 4 1
2014-03-19T20:04:17+02:00
11. au ramas 227+219 egal 446kg
la inceput: 466+466 egal 892kg

12. mama+tata egal 238+325 egal 563 lei
restul pus de copil: 598-563 egal 35 lei
1 3 1