Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-19T12:35:12+02:00
Incepem cu  a doua!
cos2y = cos(y+y) = cos^y - sin^y = 1 - 2sin^y ( am folosit si formula fundamentala a trigonometriei!);
Prima vine din a doua asa: cos2y = 2cos^y - 1( tot cu formula fundamentala a trigonometriei!) ;

Bafta!
1 5 1
2014-03-19T13:04:54+02:00
Cos2y = cos(y+y) = cos^y - sin^y = 1 - 2sin^y ( am folosit si formula fundamentala a trigonometriei!);
Prima vine din a doua asa: cos2y = 2cos^y - 1( tot cu formula fundamentala a trigonometriei!) ;
1 2 1