Răspunsuri

2014-03-18T23:44:04+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A+b=25,8
b=(1/5)·a=a/5
inlocuim in ecuatie⇒a+a/5=25,8, aducem la acelasi numitor care este 5⇒
5a/5+a/5=25,8⇒6a/5=258/10⇒6a·10=258·5⇒60a=1290⇒a=1290/60=129/6 simplificam cu 3⇒a=43/2 sau 21,5
b=a/5⇒b=43/2:5/1=43/2·1/5=43/10 sau 4,3
nu prea am inteles dar rzolvat altfel
nu stialtfel so rezolvi?daca stii te rog scrie
Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-18T23:46:18+02:00
F+(1/5)*F=25,8, deci 5*F+F=5*25,8, adica 6*F=5*6*4,3
Rezulta ca F=5*4,3=21,5 iar (1/5)*F=4,3
dar nu se poate altfel rezolvata?
??????
se poate????????????
macar scrie da sau nu
te rog