Răspunsuri

2014-03-18T22:47:11+02:00
2014-03-19T01:22:19+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Δ=b²-4ac⇒a=m+1, b= -2m-1,   c=m
Δ=(-2m-1)²-4m(m+1)⇒Δ=4m²+4m+1-4m²-4m⇒Δ=1
x1=(2m+1+1)/2m+2⇒x1=2m+2/2m+2⇒x1=1
x2=2m+1-1/2m+2=2m/2m+2=m/m+1
m/m+1=0 cond.m+1≠0⇒m≠ -1
pt.m=0, x2=0