Răspunsuri

2014-03-18T22:14:34+02:00
In opinia mea,atat retelele de socializare,cat si intreaga retea de internet va fi intodeauna ancorata intre doua extreme,fie cu o influenta neutru,negativa,sau cel mult una pozitiva.
In primul rand,totul porneste de la modul nostru de a privi lucrurile,si modul in care actionam asupra lor.Va fi gresit in mod firesc,si periculos sa purtam conversatii lungi,fara sens,si peste toate dand informatii pretioase legate de viata noastra reala,unor necunoscuti.
Apoi,influenta pozitiva va fi legata de ceea ce cautam de-alungul acestor retele sociale,si cum privim respectivele.
15 3 15
2014-03-18T22:18:05+02:00
De a lungul tumpului internetul a reprezentat un mod de a te informa si de a comunica cu diferite persoane cunoscute  sau pe care urmeaza sa le cunosti.
In primul rand,sunt de parere ca retelelele de socializare reprezint un mijloc bun de a te remarca si de a putez vorbi cu persoanele dragi din viata noastra precum si un mod de a te face remarcat intr un mediu virtual,dar tot odata si real.
In al doilea rand,retelele de socializare precum facebook,au atat un rol pozitiv cat si negativ deoarece poate provoca dependeta si poti ajunge sa iti petreci timpul in fata unui calculator,in  loc sa ptreci timpul in aer liber.
In concuzie,retelele de socializare reprezinta o metoda buna de a comunica,dar cre ar trebui folosit intr un anumit interval de timp pentru a nu deveni dependent.
15 3 15