Răspunsuri

2014-03-18T21:18:31+02:00
TOTAL = 284 LEI. 
culegere = 64 LEI
ghiozdan = 64 + 78 = 142 LEI

284 - (64+142) = 284 - 206 = 78 LEI - ii raman.
1 1 1
  • Utilizator Brainly
2014-03-18T21:21:08+02:00
1.cat costa ghiozdanul?
64+78=142 (lei)
2.cati lei a cheltuit?
64+142=206 (lei)
3.cati lei ii raman?
284-206=78 (lei)