La meci.
Este o zii de duminica.Eu si familia ne-am hotarat sa mergem la meciul de diseara.Cand am plecat de acasa ne-am oprit sa loam floricele de la magazin.Cand am ajuns in fata la casa unde se vindeau biletele,mama a loat 3 bilete.Mama imi spune: - Scumpo,am loat biletele! Hai pe stadion... -Bine mama,dar haide ca aproape a inceput.... Meciul a inceput la 7:00 si s-a terminat la 9:10 . Ce frumos a fost!!
Loat ? Se scrie am luat
Mda..ce trb aitu?
ai tu* nu merge taxatura

Răspunsuri

2014-03-18T08:13:38+02:00
       Este o primăvară frumoasă. Copacii înmuguresc. Albinele harnice sunt atrase ca un magnet de florile magice. Vremea e perfectă pentru a ieşi afară.George, Robert şi Leo vor să joace fotbal. Începe partida, iar George este arbitrul.
Meciul este deschis print-un atac din partea lui Leo. Robert aleargă din ce în ce mai repede spre poartă. Meciul se încinge!
            Robert şutează, dar, spre ghinionul lui, Leo tâşneşte ca o rachetă şi barează lovitura!!! Mingea sare de colo până colo.
            Robert prinde mingea din nou şi atacă. Se apropie de poartă, dar, când ajunge lângă ea, se împiedică şi se juleşte la genunchi. George şi Leo îl ajută să se ridice.
...            Practic, nimeni nu a înscris, dar toţi trei băieţii au învins: fiecare a câştigat un prieten
2014-03-18T12:30:58+02:00
     Intr-o  zi , de  primavara  in  Bucuresti   am  mers  cu  tatal  meu  la  meci a  fost  grozav!  a  jucat  Steaua  cu  spanioli   din  pacate a   castigat spanioli  mare  ratare:( dar  o  sa  ma  fac  fotbalist  cand   voi  creste  mare ,  si  voi  ii  invinge  !