Răspunsuri

2014-03-17T21:08:52+02:00
Prietenia in anii adolescentei este foarte importanta pentru toti
 in primul rand, copii , inca de mici sunt destul de comunicativi , isi leaga usor prietenii cu oricine . In adolescenta , unii raman cu aceiasi prieteni din cpoilarie adugand si altii, pe parcurs .
in al doilea rand consider ca orice adolescent trebuie sa aiba macar un prieten , pentru a-si impartasii gandurile , trairile, pentru a se descarca de problemele de zi cu zi intampinate .
  In concluzie . prietenia din adolescenta nu este intodeauna sigura , unii prieteni sunt falsi , de aceea nu trebuie sa ai incredere in oricine , dar este destul de importanta pentru a te bucura de adolescenta ,cu bune si rele.
135 3 135
2014-03-17T21:14:40+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
In opinia mea,anii adolescentei sunt anii in care se formeaza personalitatea unui tanar si anii in care descoperim cele mai multe lucruri utile in viata.Prietenia este unul din aceste lucruri si este unul din cele mai pretioase comori pe care le poate avea omul in aceasta viata pe pamant.
In primul rand,prietenia este pentru fiecare un alt lucru,dar in basmul cult "Povestea lui Harap - Alb" de Ion Creanga,fiul de crai aflat la varsta adolescentei si pornit pe drumul vietii si formarii carierei,descopera ca valoare fundamentala prietenia ajutandu-i pe cei din jur.Prin ajutorul pe care il ofera furnicilor,prin a nu le calca si albinelor,construindu-le un stup,Harap Alb da dovada de o adevarata prietenie si ajutor pentru semenii lui astfel ajutorul lui va fi rasplatit cand va avea nevoie.
In al doilea rand,prietenia poate fi si un anturaj mai rau.In cazul romanului "Cel mai iubit dintre pamanteni" de Marin Preda,autorul prezinta cum Victor Petrini este dus de catre prietenii de facultate la un bar rau famat,unde o intalneste pe Nineta Romulus,o femeie mai in varsta decat el si are o aventura erotica cu ea.Aceasta aventura se va dovedi a fi o suferinta pentru el deoarece se vor desparti din cauza orgoliului sau.
In concluzie,prietenia este importanta in anii de adolescenta si reprezinta un mod de a descoperi lucruri interesante prin intermediul prietenilor si iti dezvolti astfel latura sociala si spiritul de grup,de conversatie mult mai profunda.
101 4 101