Răspunsuri

2014-03-17T19:07:59+02:00
D-l Goe : 
  Dupa o prezentare succinta, in care autorul renunta voit la portretul fizic, pentru a da personajului un mai mare grad de generealitate, se recurge la conturarea portretului moral al personajului prin toate mijloacele caracterizarii indirecte. Personajul este creionat treptat prin nazbatiile pe care le face, specifica de altfel varstei, dar pe care Goe le face din perspectiva celui care ii sunt tolerate toate capriciile iar executile ii sunt admirate si recompensate de insotitoare si rudele sale pe parcursul calatoriei.

In fiecare secventa autorul insista pe atitudinea personajului fata de familie si fata de straini; surprinde gesturile sale si mimica pentru a subilinia relele deprinderi ale copilului, dar mai ales este expluatata vorbirea personajului. Accentual pe vorbirea directa, pe dialog – devine la Caragiale o adevarata arta. Arta dialogului da viata si autenticitate ..
 Vizita : nu stiu .. 

sa spun parerea mea despre cele 2 si sa pun o concluzie
of .. :(
mi-a raspuns o fata mai jos si ce imi mai vine in minte si sper sa iasa ceva :D
2014-03-17T19:10:59+02:00
Goe este un copil dintr-o familie bogata,acesta fiind foarte rasfatat de parintii sai.el este singur la parinti si de aceea face ce-si doreste.el este foarte bine imbracat de ziua lui.autorul pleaca la ionel sii da o minge de cauciuc baiatului.el este foarte needucat deoarece nu respecta musafirul.face multe pozne si fumeaza .acesta este foarte prost educat.acesta nu stie ce e bn si ce e rau.ii pune musafirului dulceata in sosoni dand dovada de multa ipocrizie.sper sa te ajute