Răspunsuri

2014-03-17T18:10:27+02:00
Ca in orice epoca, arta isi are un rol bine stabilit, acela de a marca cu trecerea timpului diferite curente in fiecare domeniu.Despre arta contemporana va atinge o anumita valoare mult mai tirziu.-Rolul artei

Calculatoarele sunt din ce in ce mai integrate in aproape toate aspectele vietii noastre, înseamnă progres. Calculatorul permite navigarea pe internet, cu alte cuvinte, cunoașterea.
Este utilizat în toate domeniile, de la construcții, proiectare, arhitectură, artă fotografică, design vestimentar și interior. Sunt de asemenea recunoscute progresele în domeniul medicinii, echipamentele computerizate fiind utilizate în intervenții deosebit de delicate, în diagnosticarea unor probleme de sănătate în fază incipientă.
Computerul este un excelent mijloc de acumulare a cunoștințelor, de comunicare, de dezvolare a intelectului și a abililităților dacă este folosit în scopuri benefice și cu măsură. Nu în ultimul rând, cu ajutorul calculatorului se poate stoca un cantitate imensă de date, creându-se astfel bibliotecile virtuale. Astfel, computerul va deveni indispensabil în orice domeniu de activitate.
multumesc mult :*
cu placere