Asta-vara am fost , cu parintii , intr-o excursie . In prima zi am strabatut 276 km si am ramas peste noapte la o cabana , A doua ziam parcurs cu 86 km mai putin si am ramas la alta cabana . In ziua urmatoare am parcurs cu 86 km mai putin si am ramas la alta cabana. In ziua urmatoare am parcurs cu 39 km mai mult decat in ziua a doua . In ultima zi am calatorit 173 km si am ajuns acasa .

1
si ce trebuie sa aflam?
nst ?
Deci care e intrebarea la finalul problemei ? Trebuie sa aflam ce ?
este Ce lungime a avut traseul ?

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-03-17T16:44:45+02:00
1.Cati km au parcurs in a doua zi ?
   276-86=190 km
2.Cati km a parcurs in a treia zi ?
   190-86=104 km
3.Cati km a parcurs in a patra zi ?
   190+39=229 km
4.Ce lungime a avut traseul ?
   276+190+104+229+173=972 km 
3.Cati copii sunt ?
836-399=437
4.Cate fete sunt ?
437-188=249
mss !!