Răspunsuri

2014-03-17T15:18:28+02:00
1. Cate kg de cires-au incarcat?
9x5=45
2. Cate kg de visine s-au incarcat?
6x4=24
3. Cate kg de fructe s-au incarcat in total?
45+24=69 kg
2014-03-17T15:19:09+02:00
Trebuie sa faci 9 x 5 = 45 si afli cate kg de cirese sunt si dupa acea 6 x 4 =24 si afli cate kg de visine sunt si le aduni

corect
sau legat inseamna ori
Cate kg s-au incarcat
asa se face
69 kg