Răspunsuri

2014-03-17T13:19:49+02:00
7+3=10in total  3+3=6au mancat   10-6=4 ramas
  • Utilizator Brainly
2014-03-17T13:40:03+02:00
1.Cate mere erau in total?
7+3=10 (mere)
2.Cate mere au mancat?
3+3=6 (mere)
3.Cate mere au ramas?
10-6=4 (mere)
                                                                       R:4 mere



cate mere erau in total? 7+3 egal 10 cate mere au mancat?3+3 egal 6 cate mere au ramas? 10-6 egal 4