Stiinte ale naturii cls.a 3-a numeste activitati prin care se poate preveni poluarea apei.2.explica. de ce apa este un factor de mediu? 3.de ce simti nevoia sa bei apa dupa un efort fizic? 4.noteaza toate situatiile in care folosesti apa in timpul unei zile.

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-16T18:13:03+02:00
1. Printre activităţile prin care se poate preveni poluarea se numără: plantarea copacilor, să reciclăm gunoiu şi să diminuăm construcţia fabricilor.
2. Apa este un factor de mediu deoarece ea are o influenţă majoră asupra planetei. Ea determină cum va fi recolta unei tări acest lucru ducând la ideea că apa influenţează economia unei ţări.
3. Simţi nevoia de a bea apă după ce depui efort fizic deoarece efortul fizic duce la oboseală iar apa ne oferă o stare de bine şi chiar uneori o stare de energie.
4. Apa este folosită în timpul zilei:
-pentru hidratare sau mai exact când ne este sete
-udatul grădiniiî
-spălatul vselor, maaşinii, rufelor etc.
-baie
Sper că te-am ajutat! :)
2014-03-16T18:13:58+02:00
1:sa nu mai aruncam gunoie in apa. 2:sa nu ne mai spalam masina sau hainele in apa.3:ar trebui sa incercam sa nu o mai poluam,fiindca apa este un factor f.t important pt. noi oamenii,pt. animale,si pt. planeta,fiindca fara ea nu am putea trai,fiindca fiecare om bea apa dupa un efort fizic,pt. ca corpul nostru suporta niste...cum sa zic eu...am..transpiram si trsanspiratia este apa pe care am bauta inainte de a alerga,deci de asta trebuie sa bem apa(ca sa putem umple corpul,respectiv organismul din care am golit apa transpirand..si apa o folosim zi de zi atunci cand:la mancare,la spalarea rufelor,la spalatul pe maini,pe fata,udatul gradinii..sper ca este destul de bn,ok?
este ok? adica este bn?
e bn?
ok eu cred ca team ajutat,nu? in fine
multumesc e bine