Răspunsuri

2014-03-16T16:25:31+02:00
A=b+9 rezulta a=b+9;
a+b=92 rezulta ca b+9+b=92 echivalent cu b=83/2=41,5;
a=41.5+9=50,5
2014-03-16T17:49:53+02:00
1) Cate kg de rosii s-au mutat in lada cea lalta?
                   92-9=83kg rosii
2) Cate kg de rosii au fost in fiecare lada?
                   83+92=175kg rosii
                                   Raspuns:175kg rosii

Sper ca te-am ajutat! Spor la invatat si la note bune!