Răspunsuri

2014-03-16T13:12:34+02:00
Fie a = masa remorcii si b= masa masini
⇒a+b=1000⇔a+a+650=1000⇔2a=350⇔a=175kg  ⇒b=175+650=825 kg
Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-16T13:28:22+02:00
1T=1000 kg
folosim metoda figurativa
M /-------/....650 kg...
R  /-------/                       total 1000kg
1000-650=350 (suma a 2 segmente egale)
350:2=175 kg (cantareste remorca)
175+650 = 825 kg (cantareste masina)
verificare 175+825=1000 kg
1 5 1