Pentru biblioteca scolii, s-au cumparat 342 de carti cu po vesti. carti cu poezii s-au cumparat c u 96 mai multe decat cele cu povesti ,dar cu 164 mai putine decat dictionare. cate carti din fiec are categorie s-au cumparat?

2

Răspunsuri

2014-03-16T10:11:37+02:00
342+96=438
438-164=274
342-164=14
274 poezi
342 povesti
14 dictionare
2014-03-16T10:22:59+02:00
Cate carti cu poezii s-au cumparat?
342+96=438 carti cu poezii
Cate dictionare s-au cumparat?
Daca ne spune ca s-au cumparat  carti cu poezii cu 164 mai putine decat dictionare rezulta ca nr de dictionare este cu 164 mai mare.
438+164=602 dictionare