Răspunsuri

2014-01-12T21:06:44+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Prima data trebuie sa scrii titlul si autorul povestii, apoi trebuie sa faci un scurt rezumat despre acea poveste ..dupa aceea scrii ce parere ai despre acea poveste,ce sentimente iti provoaca, de ce recomanzi aceasta poveste etc .. iar apoi daca doresti poti sa o asemeni cu o alta lectura . Sper ca te-am ajutat :)
32 4 32
Si ar trebui sa incep cu o fraza de genu': " Azi, m-am decis sa scriu cateva impresii si opinii , in jurnalul meu de lectura, referitoare la operele literare studiate in ultima vreme si anume ...."
poti si asa dar dupa ce scrii titlul si autorul , poti incepe asa ,, Ceea ce am retinut din acest text este..(si aici povestesti) , iar apoi zici ce sentiment ti-a exprimat ( acest text mi-a provocat un sentiment de bucuri , triste etc.. mai poti de asemenea sa iti exprimi parerea despre comportamentul unor personaje , sa explice ce ti-a placut si ce nu ti-a placut la acel text .. si apoi gata :)
Mersi mult!! :) :*
cu placere :* :)