Răspunsuri

2014-03-15T22:56:40+02:00
Trebuie sa stii urmatoarele formule de baza : F=k(constanta elastica)*Δl(deformarea resortului)
                                                                 F= E*Δl*S/l0
l0=lungimea initiala a resortului
l=lungimea dupa deformare
Δl=l0-l

  • Utilizator Brainly
2014-03-16T08:33:58+02:00
Trebuie sa stii urmatoarele formule de baza : F=k(constanta elastica)*Δl(deformarea resortului)
                                                                 F= E*Δl*S/l0
l0=lungimea initiala a resortului
l=lungimea dupa deformare
Δl=l0-l
Sper ca te-am ajutat! :)