Traduceți următorul text în română :

Le train fantôme
Le jour suivant, c'était mercredi, le jour de la fete foraine. Julien et moi, on y est allés. On faisait la queue pour le train fantôme quand j'ai aperçu un grand type avec un costume noir. Je l'ai regardé : c'était l'assassin. Il discutait avec la femme qui vendait les billets pour le train fantôme. Est-ce qu'il cherchait sa prochaine victime? Quelle horreur! J'avais peur de regarder l'assassin. J'ai regardé la femme et là j'ai cru rêver! C'était elle! C'était la femme assassinée de la cave.
On a donné nos billets à un type qui se trouvait là et nous sommes montés dans le train fantôme. Il faisait noir et on ne voyait rien. On entendait des bruits bizarres. Dans un virage, Dracula a voulu nous barrer la route et puis la sorcière est sortie de la nuit. Elle a poussé un cri horrible. Je connaissais ce cri : c'était le cri de la femme assassinée! Un peu plus loin, il y avait un squelette. J'ai regardé Julien. Je venais de tout comprendre!

2

Răspunsuri

2014-03-15T18:27:28+02:00
Trenul fantomă A doua zi, a fost miercuri, în ziua de carnaval. Julien și cu mine, ne-am dus. Am așteptat în linie pentru tren fantomă când am văzut un tip mare, cu un costum negru. M-am uitat la el: el a fost criminalul. El a vorbit cu femeia care a vândut bilete pentru trenul fantoma. Este el caută următoarea victimă? Ce oroare! Mi-era teamă să se uite la asasin. M-am uitat la femeie și apoi m-am gândit vis! A fost ea! A fost femeia ucisă în pivniță. Ne-a dat biletele la un tip care a fost acolo și ne-am urcat în trenul fantoma. Era întuneric și am văzut nimic. Zgomote ciudate putea fi auzit. La rândul său, Dracula a vrut pentru a obține în mod noastră și apoi vrăjitoarea a ieșit din noapte. Ea scoase un strigăt oribil. Știam că strigătul a fost strigătul femeii ucis! Un pic mai departe pe acolo a fost un schelet. M-am uitat la Julian. Am avut de a înțelege totul!
1 1 1
2014-03-15T18:41:10+02:00
A doua zi, a fost miercuri, în ziua de carnaval. Julien și cu mine, ne-am dus. Am așteptat în linie pentru tren fantomă când am văzut un tip mare, cu un costum negru. M-am uitat la el: el a fost criminalul. El a vorbit cu femeia care a vândut bilete pentru trenul fantoma. Este el caută următoarea victimă? Ce oroare! Mi-era teamă să se uite la asasin. M-am uitat la femeie și apoi m-am gândit vis! A fost ea! A fost femeia ucisă în pivniță.
Ne-a dat biletele la un tip care a fost acolo și ne-am urcat în trenul fantoma. Era întuneric și am văzut nimic. Zgomote ciudate putea fi auzit. La rândul său, Dracula a vrut pentru a obține în mod noastră și apoi vrăjitoarea a ieșit din noapte. Ea scoase un strigăt oribil. Știam că strigătul a fost strigătul femeii ucis! Un pic mai departe pe acolo a fost un schelet. M-am uitat la Julian. Am avut de a înțelege totul!
1 1 1