Răspunsuri

2014-03-14T16:03:50+02:00
24+12=36 povesti (ar fi citit si reprezinta de 4 ori mai multe decat Livia)
36:4=9 povesti (a citit Livia)
24+9=33 povesti (au citit cele 2 fetite)
1 1 1
2014-03-14T16:05:50+02:00
1.Cat a citit C? 24+12=36
2,cat a citit L? 36;4=9
3.Cat au citit impreuna? 36+9=45